torstai 18. heinäkuuta 2013

71. palauttelua eiliseltä

Tänään mentiin Sallan kanssa 10 aikaa aamulla tallille ja tarkotuksena oli mennä Vallulla ja Junolla yhtä aikaa, mutta Juno ontui joten menin Vallulla ja Salla kuvasi.

Menin Vallulla noin 40minuuttia ja lähinnä mentiin tosi kevyesti, kun se arkoi oikeaa etusta. Oikeassa suunnasssa se oli aivan puhdas, mutta vasemmassa hieman arkoi etustaan.  Voipi olla että se johtui siitä, kun pelto ei ole tällä hetkellä niin pehmeä ja eilen mentiin pehmeällä kentällä ja se saattoi astua jotenkin hassusti kun se oli ulkojalkana.
Lähinnä ratsastelin Vallua eteen alas ja sitten jossain välissä vähän ylemmäs korkeampaan muotoon. Laukassa Vallu oli todella huono, joten otettiin vain muutama hyvä pätkä ja sitten ei enää laukkailtu.
Lopussa Salla ratsasti Vallulla käynnissä ja ravissa.Vallu näytti tosi kivalta, kun vertaa siihen miten Salla meni sillä talvella ja kun Salla ei ole kauheasti sillä ratsastellut.


Kun oltiin Vallu ratsastettu kylmätiin sen ja Junon jalat sekä laitettiin kaksiteholinimenttiä niihin.
Otettiin myös pojista uudet rakennet kuvat kun viime kuvat otettiin viime kesänä !


 ^ Juno tänään ja toukokuussa 2011, en löytänyt viime kesän kuvaa joten laitoin pari vuotta sitten otetun kuvan. Tästä hyvin näkee että siltä on kiloja karissut ja tuolloin 2011 se omasi vielä omenanmuotoisen pepun, mutta eipä enään !

^ Vallu 2012 kesällä ja tänään otettu kuva, hieman huono toi alempi. Vallu on saanut ehkä hitusen massaa lisää, lieneekö se sitten läskiä vai lihasta vaiko kumpaakiin :D


nevahööd sanoista hyvä ryhti ? :D....



Salla meni ilman kypärää, kun mun kypärä on sille niin iso ja sillä ei ollut omaa kypärää. Ei se mennyt kuitenkaan kuin sen 10 min käyntiä ja ravia :) 

1 kommentti: